Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Vloerverwarming expert in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een vloerverwarming specialist in Leeuwarden? Radius Vloerverwarming is een ervaren monteur met meer dan 10 jaar ervaring en werkt met alle vloerverwarming soorten:

  • Op draadmatten
  • Op isolatie (tackerplaten)
  • Ingefreesd

Wij zijn direct inzetbaar! Neem direct contact op.

Montage vloerverwarming op draadmatten

Bij renovaties en ook bij nieuwbouwprojecten wordt over het algemeen gekozen voor draadmat. Door de lage opbouwhoogte kunnen ze gemakkelijk in de bestaande bouw geïntegreerd worden. Ook voor grote oppervlakten. Omdat de matten gemakkelijk op maat te snijden zijn, zijn ze voor elke oppervlakte en in elke ruimte te gebruiken. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met de draadmatten te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

 

 

Montage vloerverwarming op isolatie

Ook wordt de vloerverwarming vaak direct op de isolatie gemonteerd. Dan wordt de vloerverwarming in één keer geïnstalleerd en weggewerkt tijdens de (ver)bouw. Hier gebruiken we tackerplaten. Zo kunnen we de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie bevestigen.

vloerverwamring-op-tackerplaat

 

 

Montage ingefreesde vloerverwarming leverbaar

Vloerverwarming wordt ook nog steeds gebruikt. Wij frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast installatieplan, meestal in een vijzelhuis (zie foto hieronder). Hier leggen wij de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd hebt u een perfecte vloerverwarming in uw huis en kunt u genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!