Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Radius Vloerverwarming Hoogeveen

Radius vloerverwarming Hoogeveen is uw specialist voor de installatie en montage van alle gebruikelijke soorten vloerverwarming zoals:

  • Op draadmat
  • Op isolatie
  • Ingefreesd

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en we zorgen dat u de beste oplossing krijgt.

Vloerverwarming op draadmatten

Bij renovaties en ook bij nieuwbouwprojecten wordt over het algemeen gekozen voor draadmat. Door de lage opbouwhoogte kunnen ze gemakkelijk in de bestaande bouw geïntegreerd worden. Ook voor grote oppervlakten. Omdat de matten gemakkelijk op maat te snijden zijn, zijn ze voor elke oppervlakte en in elke ruimte te gebruiken. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met de draadmatten te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

 

 

Vloerverwarming op isolatie

Ook wordt de vloerverwarming vaak direct op de isolatie gemonteerd. Dan wordt de vloerverwarming in één keer geïnstalleerd en weggewerkt tijdens de (ver)bouw. Hier gebruiken we tackerplaten. Zo kunnen we de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie bevestigen.

vloerverwamring-op-tackerplaat

 

 

Ingefreesde vloerverwarming

Ook wordt er nog steeds gebruik gemaakt van het infrezen van de vloerverwarming. We frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast legplan, meestal in een slakkenhuis. Hierin leggen we de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd heb je perfecte vloerverwarming in je huis en kun je genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!