Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Radius Vloerverwarming Heerenveen

Radius vloerverwarming Heerenveen is uw specialist voor de installatie en montage van alle gebruikelijke soorten vloerverwarming zoals:

  • Op draadmat
  • Op isolatie
  • Ingefreesd

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en we zorgen dat u de beste oplossing krijgt.

Op draadmatten

Voor renovaties en nieuwbouwprojecten adviseren wij het draadmat systeem. Het heeft de laagste bouwhoogte. De draadmatten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden gebruikt voor grote oppervlakken. De matten zijn gemakkelijk op maat te snijden en kunnen dus in elke situatie worden gebruikt. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met het gaas te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

Vloerverwarming op isolatie

We kunnen de vloerverwarming ook direct op de isolatie aanbrengen. Dan wordt de vloerverwarming in één keer geïnstalleerd en weggewerkt tijdens de (ver)bouw. Hier gebruiken we nietjesplaten. Zo kunnen we de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie bevestigen.

vloerverwamring-op-tackerplaat

Ingefreesde vloerverwarming

Een derde mogelijkheid is frezen. We frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast legplan, meestal in een slakkenhuis. Hierin leggen we de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd heb je perfecte vloerverwarming in je huis en kun je genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!