Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Vloerverwarming Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in vloerverwarming in Groningen? Radius Vloerverwarming is een ervaren installateur met meer dan 10 jaar ervaring, en werkt met alle soorten vloerverwarming:

  • Op draadmatten
  • Op isolatie (tackerplaten)
  • Gefreesd

Neem rechtstreeks contact met ons op voor individueel advies of een prijsopgave. Wij zijn onmiddellijk beschikbaar!

Installatie van vloerverwarming op draadmatten

De draad mat wordt gewoonlijk gekozen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Door hun geringe hoogte kunnen ze gemakkelijk in het bestaande gebouw worden geïntegreerd. Ook voor grote oppervlakken. Omdat de matten gemakkelijk op maat gesneden kunnen worden, kunnen ze op elk oppervlak en in elke kamer gebruikt worden. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met de draadmatten te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

 

 

Installatie van vloerverwarming op isolatie

Vaak wordt de vloerverwarming ook meteen bovenop de isolatie gelegd. Dan wordt de vloerverwarming in één keer gelegd en tijdens de bouw of verbouwing aan het oog onttrokken. Hier gebruiken we tackerplaten. Hiermee kunnen we de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie vastmaken.

vloerverwamring-op-tackerplaat

 

 

Installatie ingefreesde vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ook ingefreesd. Wij frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast legplan, meestal in een vijzelhuis (zie foto hieronder). Hier leggen we de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd hebt u een perfecte vloerverwarming in uw huis en kunt u genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!