Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Vloerverwarming expert in Emmen

Bent u op zoek naar een vloerverwarming specialist in Emmen? Radius Vloerverwarming is een ervaren monteur met meer dan 10 jaar ervaring en werkt met alle vloerverwarming soorten:

  • Op draadmatten
  • Op isolatie (tackerplaten)
  • Ingefreesd

Neem direct contact op voor advies op maat of een offerte. Wij zijn direct inzetbaar!

Montage vloerverwarming op draadmatten

Bij renovaties en ook bij nieuwbouwprojecten wordt over het algemeen gekozen voor draadmat. Door de lage opbouwhoogte kunnen ze gemakkelijk in de bestaande bouw geïntegreerd worden. Ook voor grote oppervlakten. Omdat de matten gemakkelijk op maat te snijden zijn, zijn ze voor elke oppervlakte en in elke ruimte te gebruiken. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met de draadmatten te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

Montage vloerverwarming op isolatie

Ook wordt de vloerverwarming vaak direct op de isolatie gemonteerd. Dan wordt de vloerverwarming in één keer geïnstalleerd en weggewerkt tijdens de (ver)bouw. Hier gebruiken we tackerplaten. Zo kunnen we de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie bevestigen.

vloerverwamring-op-tackerplaat

Ook ingefreesde vloerverwarming leverbaar

Ook wordt er nog steeds gebruik gemaakt van het infrezen van de vloerverwarming. We frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast legplan, meestal in een slakkenhuis (zie afbeelding hieronder). Hierin leggen we de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd heb je perfecte vloerverwarming in je huis en kun je genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!