Bel: +31 06 10 85 81 65
Selecteer een pagina

Vloerverwarming Specialist Drachten

Bent u op zoek naar een vloerverwarming specialist in Drachten? Radius Vloerverwarming is een ervaren monteur met meer dan 10 jaar ervaring en werkt met alle vloerverwarming soorten:

  • Op draadmatten
  • Op isolatie (tackerplaten)
  • Ingefreesd

Neem direct contact op voor advies op maat of een offerte. Wij zijn direct inzetbaar!

Installatie vloerverwarming op draadmatten

Draadmat wordt over het algemeen gekozen voor renovaties en ook voor nieuwbouwprojecten. Door hun geringe bouwhoogte kunnen ze gemakkelijk in het bestaande gebouw worden geïntegreerd. Ook voor grote oppervlakken. Omdat de matten gemakkelijk op maat gesneden kunnen worden, kunnen ze voor elk oppervlak en in elke kamer gebruikt worden. Wij gebruiken een vlechtmachine om de vloerverwarmingsbuis met de draadmatten te verbinden.

Vloerverwarming-steenwijk-draadmat-folie

 

 

Installatie vloerverwarming op isolatie

Vaak wordt de vloerverwarming ook direct op de isolatie aangebracht. Dan wordt de vloerverwarming in één keer gelegd en weggewerkt tijdens de bouw of renovatie. Hier gebruiken wij tackerplaten. Op die manier kunnen wij de verwarming snel en gemakkelijk aan de isolatie bevestigen.

vloerverwamring-op-tackerplaat

 

 

Installatie ingefreesde vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ook nog steeds ingefreesd. Wij frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand) cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast installatieplan, meestal in een vijzelhuis (zie foto hieronder). Hier leggen wij de buizen voor de vloerverwarming op waterbasis. In een mum van tijd hebt u een perfecte vloerverwarming in uw huis en kunt u genieten van behaaglijke warmte. Koude voeten behoren tot het verleden.

frezen-vloerverwarming-steenwijk

Direct een offerte

Gratis en vrijblijvend!