Over Radius

Radius Vloerverwarming, gevestigd in Steenwijk, is al meer dan een decennium dé specialist op het gebied van vloerverwarming. Onze expertise omvat zowel particuliere woningen als bedrijfsruimtes, waar we een volledige service bieden van installatie tot en met de verdeler. Onze klanten waarderen ons om ons kwalitatief hoogstaande werk, de perfecte afwerking, en onze snelheid en efficiëntie.

Bij Radius Vloerverwarming gaan we elke uitdaging aan om vloerverwarming te realiseren, ook in woningen met niet-standaard specificaties. Wij geloven dat elke klus een kans is om ons streven naar perfectie te bewijzen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons ook in staat om op maat gemaakt advies te geven over welk vloerverwarmingssysteem het beste bij u past, vaak al tijdens ons eerste gesprek.

Onze missie

Radius Vloerverwarming heeft als missie om iedere woning en bedrijfsruimte te voorzien van efficiënte, hoogwaardige vloerverwarming. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, van advies en installatie tot nazorg. We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, daarom benaderen we elke klus met een frisse blik en leveren we maatwerkoplossingen.

Onze visie

Onze visie bij Radius Vloerverwarming is een toekomst waarin iedereen geniet van het comfort van vloerverwarming. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een verbouwing of een bestaand gebouw, we geloven dat vloerverwarming een haalbare en waardevolle toevoeging is voor elke ruimte. We zetten ons in om onze klanten te helpen deze visie te realiseren, door continue innovatie, gebruik van de nieuwste technologieën en het handhaven van de hoogste normen van vakmanschap en service.

Of uw behoeften nu draaien om vloerverwarming op draadmat, op isolatie of ingefreesd, Radius Vloerverwarming heeft de kennis, ervaring en vaardigheden om uw project te voltooien volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en een prijsopgave, en maak uw eerste stap naar een comfortabeler, warmer huis of bedrijfsruimte.