Vloerverwarming is mogelijk voor iedere woning of bedrijfsruimte

Radius vloerverwarming is uw lokale specialist voor de installatie en montage van alle gebruikelijke soorten vloerverwarming zoals:

  • Op draadmat
  • Op isolatie
  • Ingefreesd

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en we zorgen dat u de beste oplossing krijgt.

Vloerverwarming op draadmatten

Voor verbouwingen en nieuwbouwprojecten adviseren wij het draadmatsysteem. Die heeft de laagste opbouwhoogte. De draadmatten zijn gemakkelijk te leggen en kunnen worden gebruikt voor grote oppervlakten. De matten kun je eenvoudig op maat knippen waardoor ze in elke situatie toegepast kunnen worden. Met behulp van een vlechtmachine verbinden we de vloerverwarmingsbuis aan de draadmat.

Vloerverwarming op isolatie

We kunnen de vloerverwarming ook meteen aanbrengen op de isolatie. Dan wordt de vloerverwarming in een keer meegenomen al tijdens de (ver)bouw en onzichtbaar weggewerkt. Hierbij maken we gebruik van tackerplaten. Hierdoor kunnen we de vloerverwarming altijd snel en eenvoudig op de isolatie bevestigen.

Ingefreesde vloerverwarming

Een derde optie is infrezen. Wij frezen sleuven van gemiddeld 16 millimeter in de bestaande (zand)cementdekvloer of anhydrietvloer volgens een vast legplan meestal in een slakkenhuis. Daarin leggen we de buizen voor de watergedragen vloerverwarming. Binnen no-time ligt er zo een perfecte vloerverwarming in uw huis en geniet u van een behaaglijke warmte. Koude voeten zijn voorgoed voorbij.